Menu
Вашата количка

ПРОМОЦИИ

Марка: Raider Модел: RDP-SCD20S
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности.Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособено семейство е, че в..
49.98 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SCDI20
Серията машини RAIDER PRO са предназначени за интензивно натоварване , като същевременно предлагат подобрена функционалност и висока производителност. Всички машини RAIDER PRO се предлагат на пазара с тригодишна гаранция.Raider Pro R20 System e самостоятелна подгрупа на марката Raider Pro.Това, коет..
79.98 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SHM20
Raider Pro R20 System e самостоятелна подгрупа на марката Raider Pro. Това, което свързва машините в единно обособено семейство е, че всички те са пригодени да работят с еднотипни, една или повече, литиево-йонни акумулаторни батерии с изходящо напрежение 20 v. Акумулаторен миксер за бои и разтвори с..
139.98 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SOMT20
Многофункционален инструмент за рязане, шлайфане, шабероване, фрезоване, изпилване и полиране на различни материали използващ осцилиращо движение на работния инструмент. Лек и удобен инструмент работи с приставки подходящи за обработка на дърво, мек метал, ПВЦ, ОСБ, ПДЧ, керамика, теракота, фаянс, ф..
89.98 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SRH20
Перфоратора е с компактна конструкция и оптимизиран пневматичен ударен механизъм. Това е лек перфоратор с SDS-plus захват на инструмента и енергия на единичния удар 1,2 J. Пригоден е да работи както с ударно пробиване, така и при изключено ударно действие, т.е. като обикновена бормашина. В първия сл..
89.98 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SGLG20
Raider Pro R20 System e самостоятелна подгрупа на марката Raider Pro. Това, което свързва машините в единно обособено семейство е, че всички те са пригодени да работят с еднотипни, една или повече, литиево-йонни акумулаторни батерии с изходящо напрежение 20 v. Компактният литиево-йонен пистолет за г..
56.98 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SWC20
Прахосмукачката за пепел RDP-SWC20 на Raider се захранва от акумулаторна батерия с напрежение 20 V. Контейнерът е с вместимост 15 л. Консумацията на въздух е 1300 л/мин., а силата на засмукване - 8 kPa. Този продукт е с гарантирано качество и здравина. Прахосмукачка за пепел с клипс с две четки и ме..
89.98 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SDWC20
Прахосмукачка RDP-SDWC20 e идеална за почистване за всякакви цели. Мощен двигател изсмуква и груби замърсявания. Използва се за мокро и сухо почистване. Може да се използва и на открити площи. Маркучът е с универсална дюза за оптимални почистващи ефекти. Разполага с резервоар от неръждаема стомана с..
129.98 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SJS20
Трионът може да реже детайли от дърво с дебелина до 80 mm. При рязане на алуминий допустимата дебелина на материала е 12 mm, а при стомана – 5 mm. Ходът на махаловидното движение на триончето може да се настройва на 3 степени или да се изключва. Основната плоча може да се наклонява странично за ряза..
89.90 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SST20
Raider RDP-SST20 е професионален комбиниран такер, който работи и със скоби, и с пирони.Захранва се от акумулаторна батерия с напрежение 20 V. Този акумулаторен такер е част от Pro R20 System на Raider, която се отличава с това, че всички продукти на марката от тази серия са съвместими с един станда..
119.00 лв
Марка: Raider Модел: RDP-SRS20
Този лек и компактен, удобен за работа трион, е способен, по фабрични данни, да реже предмети от дърво с дебелина до 100 mm, профили от алуминий с дебелина до 20 mm и от стомана при дебелина до 6 mm. Честотата на въртене се задава чрез пусковия бутон в диапазона 0–3000 min¯¹. Ходът на възвратно-пост..
99.98 лв
Марка: Metabo Модел: Банциг 400W 103mm METABO BAS 261 Precision
Висока прецизност и стабилност за максимално качество на сряза. Плавно движение на лентата благодарение на добре балансираните водещи колела с гумено покритие. Регулируеми, прецизни три-ролкови водачи от HSS за точни размери при рязането. Прецизен паралелен упор с двойно затягане и бързо фиксиране. ..
989.00 лв
Показване 1 до 12 от 81 (7 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Използвайки сайта, вие давате съгласието си за използването им