Menu
Вашата количка

Градина и домакинство

Градина и домакинство
Марка: Raider Модел: RD-ESC01
Електрическият аератор RD-ESC01 освобождава тревните площи от мъх и тревен филц. Задвижван от мощен електродвигател, аераторът осигурява оптимално проветряване на тревните площи.Единият е с неподвижно закрепени двустранни, тънки стоманени ножове, със сърповидно извити заострени върховеВтория работен..
239.00 лв
Марка: Raider Модел: RD-ESC02
Електрическият аератор RD-ESC02 освобождава тревните площи от мъх и тревен филц. Задвижван от мощен електродвигател, аераторът осигурява оптимално проветряване на тревните площи.Единият е с неподвижно закрепени двустранни, тънки стоманени ножове, със сърповидно извити заострени върховеВтория работен..
329.00 лв
Аератор бензинов 2в1 4kW (5.5hp) 42cm 17" 45L -12+10mm RD-GSC03
ПРОМО -28 %
Марка: Raider Модел: RD-GSC03
Мощният бензинов аератор RD-GSC03 освобождава големи тревни площи от мъх и тревен филц. Задвижван от мощен бензинов двигател, аераторът осигурява оптимално проветряване на тревните площи.Единият е с неподвижно закрепени двустранни, тънки стоманени ножове, със сърповидно извити заострени върховеВтори..
649.00 лв 899.00 лв
Марка: Raider Модел: RD-ESH01
Клонотрошачката RD-ESH01 е бърза и мощна машина с висок въртящ момент, която има здрави обработени с лазер ножове, които осигуряват висока производителност на надробяването. Мобилната клонотрошачка разполага с бързо подаваща фуния и практично дълго бутало.Колела: 2 бр.Тип захранване: МрежовоКапаците..
249.00 лв
Марка: Raider Модел: RD-ESH02
Клонотрошачката RD-ESH02 е бърза и мощна машина с висок въртящ момент, която има здрави обработени с лазер ножове, които осигуряват висока производителност на надробяването. Мобилната клонотрошачка разполага с бързо подаваща фуния и практично дълго бутало.Тип захранване: МрежовоКапацитет на рязане: ..
499.00 лв
Марка: Raider Модел: Platin-silver
Квадратно сечение на кордата с диаметър от Ø2.70mm и дължина от 15mИзработена от износоустойчив материал, запазващ еластичността си дълго време, с метална нишка40% по-ефективна от обикновенна кордаДвукомпонентна корда с обвивкаУстойчива на температура до 280°CДебелина на кордата: 2.7 mmДължина на ко..
8.20 лв
Марка: Raider Модел: Platin-silver
Квадратно сечение на кордата с диаметър от Ø3mm и дължина от 12mИзработена от износоустойчив материал, запазващ еластичността си дълго време, с метална нишка40% по-ефективна от обикновенна кордаДвукомпонентна корда с обвивкаУстойчива на температура до 280°CДебелина на кордата: 3 mmДължина на кордата..
8.50 лв
Марка: Raider Модел: Стойка за рязане на дърва RD
Поцинкована конструкция с цел предпазване от ръжда и защита от неблагоприятни атмосферни условияСтабилно поставяне и захващане на дървото, благодарение на назъбените ръбове на стойкатаПредназначение: Рязане на дърва..
55.00 лв
Показване 1 до 8 от 8 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Използвайки сайта, вие давате съгласието си за използването им